Gratis online Workshop Mindfulness voor beginners

Mindfulness is het makkelijkst te begrijpen vanuit zijn tegendeel: leven op de automatische piloot. In de keuken, tijdens het autorijden, op het werk – let maar eens op hoe vaak we op routine draaien terwijl de denkgeest bezig is met iets anders, met verleden en toekomst. 

Toch kennen we ook allemaal ervaringen van volledig aanwezig zijn: de adembenemende zonsondergang, prachtige muziek of een andere intense ervaring. Onze geest is stil, we zijn een en al aandacht. We proeven de rijkdom van het moment.

Mindfulness gaat over de kunst om aanwezig te zijn in het hier en nu. Met mindfulness leef je intenser en bewuster.

Mindfulness komt in momenten. We hoeven er niet voortdurend mee bezig te zijn. Zo nu en dan even contact maken met het hier en nu werpt al een ander een ander licht op je dag.  En het goede nieuws is dat Mindfulness een vaardigheid is die je kunt leren.

Onze Life Coach Veerle biedt u daarom gratis een online Workshop aan : Mindfulness voor beginners, met interessante weetjes en oefeningen.  Stuur haar een mailtje om deze gratis online Workshop te ontvangen : info@lifecoach-veerle.com of vul het contactformulier in op haar website : www.lifecoach-veerle.com

About the Author :

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH