De kalender 2018 is er!

Loop even binnen voor de nieuwe kalender van 2018 en een nieuwe balpen van Euro Clinica Rincón!

December is tevens de maand voor het (opnieuw) kiezen van uw zorgverzekeraar en type basispolis  U vindt hier BELANGRIJKE INFO over het kiezen van uw zorgverzekering

Zorgverzekeraars kunnen drie typen polissen aanbieden: de naturapolis (waartoe ook de budgetpolis behoort), de combinatiepolis en de restitutiepolis.

Bij een naturapolis is het de bedoeling dat noodzakelijke zorg alleen wordt afgenomen bij een zorgverlener waarmee de verzekeraar een contract heeft afgesloten. In dat geval is er een volledige vergoeding. Wanneer de hulp wordt gehaald bij een niet gecontracteerde zorgverlener, zal de vergoeding lager uitvallen of in het geheel niet worden gegeven. Bij restitutiepolissen kun je zelf kiezen voor een zorgverlener. De kosten worden dan volledig vergoed, tot wat wettelijk is toegestaan. Er zijn ook verzekeraars die een combinatie van natura-en restitutiepolissen aanbieden. Dit wordt een combinatiepolis genoemd.

Als u regelmatig in het buitenland verblijft, raden wij u een restitutiepolis aan zodat uw medische zorg 100% vergoed wordt!

Zoals reeds vermeld, heeft u bij een restitutiepolis 100% keuzevrijheid, d.w.z. u kunt naar de zorgverlener van uw keuze gaan. Dit is niet zo bij een natura of budgetpolis.  Bij deze type polissen kan het zijn dat u tot 30% van de totale kosten zelf moet betalen als u naar een niet-gecontracteerde zorgverlener gaat. Euro Euro Clínica Rincón heeft een contract met Multizorg. Daaronder vallen onder meer de ONVZ, de Amersfoortse en PNO.  De volledige lijst vindt u terug op onze website. Heeft u hier nog vragen over, neem dan even contact met ons op.

About the Author :

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH