Wist u dat U Thuiszorg op vakantie, van bij uw thuis kan regelen!

U krijgt al jaren thuiszorg in Nederland en een vakantie lijkt verder weg dan ooit met de nieuwe regelingen van de WMO en Ziektekosten verzekeraars. Wat niet veel mensen weten is dat een vakantie in het buitenland wel degelijk mogelijk is ook al bent u afhankelijk van thuiszorg, persoonlijke verzorging of verpleegkundige zorg. Thuiszorg zoals u thuis gewend bent, kunt u ook aan de Costa Blanca ontvangen. De thuiszorg van Euro Clinica Rincon is een professionele organisatie met Nederlandse verzorgenden en verpleegkundigen in dienst. U kunt bij ons terecht voor alle voorkomende zorg of dat nu dagelijks kousen aantrekken is of het verzorgen van een stoma, alle deskundigheid hebben wij in huis.

U kunt thuis, zelfs al voordat u een vakantie geboekt heeft, contact met ons opnemen. Wij zullen de mogelijkheden met u bespreken, contact opnemen met de thuiszorgorganisatie waarvan u zorg krijgt en contact opnemen met de ziektekostenverzekeraar. Mocht u thuishulpmiddelen nodig hebben in uw hotelkamer, geen probleem, wij zorgen dat uw kamer voor aankomst in orde is. Als u bij ons in zorg bent, worden alle hulpmiddelen gratis aan u verstrekt. Het enige waar u zich zorgen over hoeft te maken is het inpakken van uw vakantiekoffer, wij regelen de rest.

Heeft u geen thuiszorg in Nederland maar zou u graag hulp hebben op vakantie, dan kunt u natuurlijk ook contact opnemen met ons om samen de mogelijkheden te bekijken.

Om met ons in contact te komen belt u Euro Clinica Rincon of stuurt u een email.
Het telefoonnummer +34 608 218 626
Ons emailadres is thuiszorg@euroclinicarincon.com.
Ook kunt u onze website bezoeken www.thuiszorgeuroclinicarincon.com. Wij helpen u graag !

About the Author :

Leave a Comment

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH